Meer resultaten voor gratis boeken lezen app

 
 
gratis boeken lezen app
Boeken lezen op je iPhone: dit zijn de 5 beste ebook apps.
Gratis via App Store. Het ligt wellicht voor de hand, maar iBooks mag in dit rijtje absoluut niet ontbreken. De officiƫle boeken-app van Apple is verreweg de meest gebruikte applicatie voor het kopen, downloaden en lezen van digitale boeken op iDevices.
Overzicht: de 6 beste apps om ebooks op je smartphone te lezen.
Heb je al een eigen digitale boekencollectie, en geen behoefte aan een app met zijn eigen winkel? Overweeg dan de Aldiko Book Reader, een simpele app zonder fratsen. De gratis versie biedt ondersteuning voor epub en pdf zodat je vrijwel alle boeken kan lezen.
5 gratis apps om boeken op te lezen.
Boeken zijn beschikbaar in verschillende soorten files: PDF, EPUB, Mobi, RTF en nog veel meer. In de Play Store vind je ook enorm veel apps om deze op te lezen. Wij zochten er vijf voor je uit, die je zonder account, helemaal gratis kan gebruiken zonder veel voorkennis van de app.
Gratis boeken downloaden eReaders.nl.
Op internet zijn veel gratis boeken te vinden. We hebben de beste bronnen voor je op een rijtje gezet. Via deze sites kun je direct de mooiste en leukste gratis ebooks downloaden. Met deze gratis Nederlandstalige boeken kun je urenlang lezen!
Gratis e-books Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
In de Google Play Store vind je diverse gratis boeken die je kunt lezen met de Google Play Boeken-app voor Android en iPad/iPhone. Met Apple's' iBooks app download je gratis boeken op de iPad en iPhone. Kobo heeft zowel Nederlandstalige gratis e-books als Engelstalige gratis e-books.
Vakantiebieb 2018 voor iPhone en iPad: gratis boeken lezen in de vakantie.
Daar hebben de openbare bibliotheken in Nederland iets op bedacht: via de Vakantiebieb-app kun je tientallen gratis boeken lezen. In Vakantiebieb 2018 heb je de keuze uit 60 boeken in allerlei genres, waaronder leuke kinderboeken en spannende thrillers. Doet de app het niet?
Wattpad in de App Store.
App Store preview. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. 4 in Boeken. 4.6, 2.6K beoordelingen. Biedt inapp aankopen. Sluit je aan bij miljoenen anderen die Wattpad gebruiken: s werelds onbeperkte, groeiende bibliotheek met GRATIS boeken en verhalen. AL DRIE JAAR LANG IN DE TOP VIJF VAN BOEKAPPS! Kies uit tien miljoen GRATIS boeken en verhalen: de beste sci-fi, fantasy, spanning, romantiek, fanfictie, thrillers en nog veel meer! Volg je favoriete schrijvers, waaronder Margaret Atwood, Paulo Coelho en duizenden nieuwe schrijvers overal ter wereld. Ontvang nieuws over boeken en verhalen rechtstreeks van de auteurs. Synchroniseer je Wattpad-bibliotheek met je telefoon, tablet en wattpad.com. Schrijf verhalen en publiceer ze, zodat anderen ze kunnen lezen.
Donderdagskinderen.
De weblezen reader maakt gebruik van html5 techniek. Niet alle browsers kunnen goed omgaan met deze nieuwe techniek. Voor de beste werking kun je een van onderstaande browsers gebruiken. Voor het gebruik van html5 in de Internet Explorer kun je Chromeframe installeren.
Lees-apps voor tablets en smartphones Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Android: gratis Google Play. iPhone: gratis App Store. Kobo: gratis koppelen met Kobo e-reader. Met Storytel kun je boeken beluisteren in plaats van lezen. Voor 15 per maand luister je onbeperkt naar het aanbod van zo'n' 5000 Nederlandstalige en Engelstalige boeken.

Contacteer ons