Resultaten voor leren lezen groep 3 app gratis

 
 
leren lezen groep 3 app gratis
Maan Roos Vis: leren lezen op je iPhone.
Ouders die hun kinderen willen leren lezen op de iPhone, kunnen terecht bij de vandaag gelanceerde applicatie Maan Roos Vis. Deze app is bedoeld voor kinderen in groep 3 en sluit aan op de methode waarmee ze op school leren lezen. Maan Roos Vis is een tijdschrift met taalopdrachten. Die vind je ook in deze applicatie terug, waarbij de kinderen zelf aan de slag kunnen. Er zitten twee spellen in: Wat zie je? en Wat rijmt erop. Elke opdracht is voorzien van kleurrijke animaties en vrolijke melodietjes. De app wordt op de markt gebracht door dezelfde ontwikkelaar Zinder die eerder verantwoordelijk was voor de Bobo iPhone-applicatie. Downloaden: Maan Roos Vis gratis.
Begrijpend lezen oefenen, hoe doe je dat?
Download ook onze gratis Oefenbladen Begrijpen Lezen Groep 7/8. Begrijpend lezen oefenen, hoe doe je dat? Begrijpend lezen groep 3, wat moet je kind kunnen? Begrijpend lezen groep 4, 5 en 6. Begrijpend lezen groep 6, 7 en 8: wat leert je kind verder nog?
6 uitstekende reken-apps voor het basisonderwijs.
Zet de klok-app. Het leren lezen van de klok wordt een eitje na het gebruik van deze app. De app spreekt de tijden uit tot op de 5 minuten nauwkeurig. De app werkt in het Engels, Duits of Chinees, dus de app is ook handig voor taallessen. Een van de uitgebreidere reken-app s die je voor 089, aanschaft. Kinderen leren optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en het oefenen van tafels. Als een kind de opgave goed heeft gaat er een vakje open, zodat er uiteindelijk een foto zichtbaar wordt. Na het behalen van een niveau past de app zich aan. Splits: een topper onder de reken-apps. Het splitsen van getallen een 5 splitst in een 2 en een 3 helpt het getalgevoel van kinderen te verbeteren. Vanaf groep 3 kunnen kinderen de Splits-app gaan gebruiken om deze sommen te oefenen. De gratis versie van de app gaat tot de 10, bij de aanschaf van de volledige versie zijn er meer opgaven mogelijk en wordt er visuele ondersteuning gegeven.
Nieuwsbegrip Nieuwsbegrip.
Begrijpend lezen en rekenen met het nieuws van de dag. Neem gratis op proef. Deze week Het is carnaval! Het zuiden van Nederland is weer in de ban van het jaarlijkse Carnaval. In de basislessen worden de achtergronden van dit feest beschreven en bij. Leren met het nieuws van de dag.
Spelletjes voor Kinderen Veilig spelen op kinderspelletjes.nl!
Rekenen groep 12, en 3. Rekenen groep 45, en 6. Zoek en Vind. Winnie the Pooh. Sofia het Prinsesje. Wassen en Drogen. Tom en Jerry. Phineas en Ferb. Vuurjongen en Watermeisje. Bob de Bouwer. Thomas de Trein. Pijl en Boog. Welkom bij Kinderspelletjes.nl Op kinderspelletjes.nl kan je gratis spelletjes spelen. Je vindt hier spelletjes voor de hele familie. We proberen de site regelmatig te vernieuwen door dagelijks nieuwe spellen toe te voegen en ook nieuwe leuke en makkelijke toepassingen toe te voegen. Zo kan je elke dag nieuwe spellen spelen in een up-to-date speelomgeving. Je kunt op onze site navigeren via de plaatjes. Zo hoef je nog niet te kunnen lezen en toch al bij je favoriete kinderspel terecht komen.
De 15 Leukste Gratis Apps Voor Kinderen Planjeuitje.
Twee apps in de Juf Jannie-serie zijn gratis, dus dit is een leuke manier om met deze gezellige juffrouw kennis te maken! Van deze twee gratis apps vinden wij Letters flitsen voor kinderen de leukste. Deze app is bedoeld voor kinderen die bezig zijn met leren lezen, en helpt ze daar spelenderwijs mee op weg! Download de apps.: Deze app is ontwikkeld door uitgeverij Zwijsen BV voor kinderen die in groep 1 en 2 zitten.
MeesterMichael.nl De website voor het basisonderwijs.
De auteur zegt: Wacht" niet tot er een bijzonder zorgtraject opgestart is. Ga meteen aan de slag met Toch Nog Leren Lezen." Hierop worden gratis kinderboeken aangeboden, speciaal voor kinderen met leesproblemen. De boeken kunnen kosteloos worden gedownload. door Steunpunt Dyslexie, Educatief Centrum Nederlands en Dyslexievereniging Belgie. On-line leesoefeningen en spellingsoefeningen speciaal voor leerlingen met dyslexie, maar natuurlijk ook voor groep 3.
Lerarenlinks.
Duolingo is een website waarmee kinderen gratis de Engelse taal kunnen leren.Leerlingen krijgen steeds oefeningen die passen bij hun niveau en kunnen door middel van kleine toetsen steeds verder komen.Er bestaat ook een app van. Spelletjes bij het leren van topografie topografie-provincierace, rekenen of klokkijkendigitale klok. Verzameling oefeningen voor basis en voortgezet onderwijsontworpen, door leerkrachten. Startpagina voor leerkrachten, ib-ers, rt-ers en schoolleiders. Met projecten, lesideeën, protocollen en schoolactiviteiten. L esmaterialen voor de bovenbouw van het basisonderwijs. Gratis leerling-response-systeem.Je kunt Kahoot inzetten als competatieve quiz of als toetsing. De startpagina voor het onderwijs. lesmateriaal voor groep 1 t/m 3.
De top tien van taalapps! Taalschrift.org.
Wat is een pleonasme? Beschikbaar in iOS, gratis. iOS het besturingssysteem is van de iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV en dat Android het Google besturingssysteem is van veel mobiele telefoons. Verzin eens een app die niet bestaat. Wat zijn er toch veel taalapps. Dat valt als eerste op als je gericht rondstruint op iTunes of Google Play. Neem de categorie leren lezen.
Educatieve apps kinderen: de top 3! Promovendum.
Ze hoeven dus niet goed te kunnen lezen om de Tafeltrainer app te begrijpen. U kunt de gratis versie downloaden voor uw Apple of Android tablet. De volledige versie van de Zwijsen app kost nog geen 3 euro. Leren spellen met de Spelling in beeld app. Kinderen: groep 4 groep 8.
De 5 beste apps om Franse woordjes te leren BONJOUR! ÇA VA!
Hand op de vertaling en leren maar. Toch kan het handig zijn ook een app te gebruiken om vocabulaire te leren. Daar zitten een aantal voordelen aan, vooral leren met gespreide herhaling. De apps helpen je namelijk om de woordjes het juiste aantal keren op het juiste moment te leren, waardoor ze niet alleen in je korte, maar ook in je langetermijngeheugen terecht komen. En dat wil je natuurlijk! Wozzel is een prima site om snel en makkelijk woordjes te leren. Je kunt gratis een account maken en direct beginnen. Voer zelf woordenlijsten in of gebruik een standaard woordenlijst van een van de Franse methodes, zoals DAccord, Franconville of Libre Service geen Grandes Lignes, maar die kun je importeren uit WRTS bijvoorbeeld, zie hieronder. Kies vervolgens een van de 3 overhoormethodes opschrijven, leren in gedachten of makkelijk schrijven en verdien kennispunten.
Leerzame apps voor groep 3 TechReview.
Het kan dus geen kwaad om het thuis eens extra te oefenen met de educatieve app. Via het menu kun je instellen wat je kind/leerling moet oefenen, splitsen met getallen tot 10, tot 15, tot 20, tot 30 en tot 50. Bekijk ook eens de andere educatieve apps van Meester Dennis, iOS Android. Kinderen leren Engelse woorden lezen en schrijven iOS Android. Bij dit woordspel leren kinderen woordjes spellen, woordjes lezen, maar ook wordt de Engelse woordenschat van de kinderen vergroot. De maximale woordlengte kan worden ingesteld op 4 tot 12 letters. De kortere woorden zijn al geschikt voor kinderen van groep 3 en 4. Er is een gratis versie beschikbaar, deze bevat reclame.

Contacteer ons