Resultaten voor boeken gratis lezen

 
 
boeken gratis lezen
de Bibliotheek CultuurPuntAltena.
Dit zijn de zogenaamde hertaalde boeken. Ook voor volwassenen is hierin voldoende keuze. Er zijn diverse websites die nieuws in eenvoudige taal aanbieden, evenals bepaalde oefenprogrammas. U kunt in de bibliotheek gebruik maken van computers met gratis internet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Bibliotheek CultuurPuntAltena info @bibliotheekaltena.nl. CultuurPuntAltena leest voor. Is lezen voor u lastig geworden?
Ik lees! Yoleo.
Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken! Met Yoleo verdien je leespunten die je kunt gebruiken om je virtuele kamer in te richten. Lezen met Yoleo is ook makkelijk.
Passend Lezen.
Mac: Cmd" appeltje vasthouden en tegelijkertijd" om te vergroten of om te verkleinen. Collectie van Bibliotheekservice Passend Lezen. De 45.000 gesproken boeken komen uit de collectie van Bibliotheekservice Passend Lezen. Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing.
Booqees kinderboeken.
Ons aanbod bestaat nu al uit meer dan 1.700 kinderboeken en daar komen dagelijks nieuwe boeken bij. Nieuwsgierig naar ons volledige boekenaanbod? Neem hieronder een kijkje in Booqees! Bekijk ons aanbod. Of download hier de huidige Booqees boekenlijst overzichtelijk gerangschikt per auteur. Bij een Booqees proefabonnement ontvang je nu tijdelijk 2 weken lang gratis de Kidsweek weekkrant, een Booqees Leesbeesie boekenlegger en een Booqees leesbingo met allerlei leuke leesopdrachten. Lezen voor kinderen is nog nooit zó leuk geweest!
Gratis online denkspellen.
Vind ik leuk. Online de beste en gratis denkspellen spelen met brain games, reken, puzzel en woordspellen, sudoku's' en memory. De spellen zijn beschikbaar op desktop, tablet en mobiel Android, iOS, Windows Mobile. Gebruik de zoekfunctie om een puzzel of denkspel te vinden en like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwe denkspellen.
Bereslim.
Lezen en knikkeren, het kan allebei met het prentenboek van de Kinderboekenweek Boeken RD.nl.
Lezen en knikkeren, het kan allebei met het prentenboek van de Kinderboekenweek. Het was een gewaagd idee, maar het pakte voor illustrator Martijn van der Linden en schrijver Maranke Rinck goed uit: prentenboeken maken over een spelletje. Het duo de twee zijn ook in het dagelijks leven partners begon in 2015 met Memorykonijn.
Kinderboekenweek.
Type en druk op enter om te zoeken. Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met paginas van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Calibre voor Mac Download.
Als je op de Mac wil lezen, opent het programma de lectuur met de ingebouwde E-book Viewer. Deze lezer bevat een handige Engelstalige woordenboekfunctie. Calibre ondersteunt alle belangrijke ebook-bestandsformaten, waaronder de internationale standaard ePub. Zo lees je dus de meeste boeken van Project Gutenberg, een online database met meer dan 30.000 gratis exemplaren.
Volgens miljardair Warren Buffett moet iedereen deze 7 boeken lezen Slim Beleggen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Als geregistreerd lid ontvangt u de gratis nieuwsbrief en kunt u al het laatste nieuws op de website lezen. Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy. Volgens miljardair Warren Buffett moet iedereen deze 7 boeken lezen.
Boeken lezen op je iPhone: dit zijn de 5 beste ebook apps.
Gratis via App Store. Het ligt wellicht voor de hand, maar iBooks mag in dit rijtje absoluut niet ontbreken. De officiële boeken-app van Apple is verreweg de meest gebruikte applicatie voor het kopen, downloaden en lezen van digitale boeken op iDevices.
19 boeken die iedere ondernemer zou moeten lezen Sprout.
19 boeken die iedere ondernemer zou moeten lezen. 3 mrt 2016 1137.: Facebook LinkedIn Twitter Forward. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Boeken van consultants of goeroes kun je als ondernemer beter links laten liggen, maar welke boeken zijn geen zonde van je tijd?

Contacteer ons