Meer resultaten voor boeken lezen op tablet gratis

 
 
boeken lezen op tablet gratis
E-books.
Van thrillers tot romans, van informatieve boeken tot kinderboeken. Elke maand vernieuwen we het aanbod met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven. Lezen op 3 manieren. Je bepaalt zelf hoe je de e-books leest. Met een app op je tablet of smartphone.
Leren lezen met behulp van een tablet.
Het heeft zelfs stemherkenning zodat de uitspraak van uw kind kan worden gecontroleerd. Deze app is gratis te downloaden. NB, De tablets die Windows 8 als systeem gebruiken accessories services" title" accessories servicesAll-in-One" PCs bv, hebben krachtigere besturingshardware nodig. Zorg dus wel dat u over de nodige RAM beschikt. Bobo Letters is een app voor Ipad die gericht is op zeer jonge kinderen. Deze app heeft plezierige en leerzame spelletjes voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Hierbij zullen de kinderen voor de eerste keer kennismaken met letters en lettergrepen. Via simpele spelletjes zullen kinderen letters moeten kiezen, woordstukjes moeten oplossen en met afbeeldingen moeten werken. Deze app kost 179, euro. Er zijn natuurlijk nog meer apps beschikbaar en u zult dus moeten overwegen welke u denkt dat het beste is voor uw kind. De vraag is natuurlijk: is het leerzaam voor een kind om te leren lezen op een tablet? Het antwoord is jazeker. Waar wij vroeger leerden lezen uit gewone saaie boeken kunnen kinderen tegenwoordig leren lezen op een plezante en educatieve manier.
Hoe kan ik een ePub downloaden? Vraag en antwoord Inspectie van het onderwijs.
Afhankelijk van de app kunt u de ebooks synchroniseren door de tablet aan te sluiten op een computer. Het is ook mogelijk om een ePub te importeren in uw Google Play account. Lezen op uw e-reader? In de handleiding van uw e-reader of op de website ereaders.nl leest u hier meer over. Wilt u de ePub op uw computer lezen? Dan heeft u daar een speciaal programma voor nodig dat overweg kan met ePub bestanden. U kunt het ePub-bestand openen met het programma Adobe Digital Editions gratis te downloaden.
Kobo Plus: e-book abonnement van Kobo bol.com Cynthia.
Als je dit abonnement afsluit, kan je de boeken lezen op je Kobo e-reader of op je smartphone of tablet met de bol.com Kobo app. Je kan offline lezen, maar wel maximaal vijftien boeken achter/door elkaar. Na een maand moet je dan wel even online gaan. Fijn is dat je het de eerste maand gratis mag proberen en dat je het daarna elke maand kan opzeggen.
Aldiko Book Reader voor Android Download. softonic_logo. softonic_logo. softonic_logo. softonic_logo. softonic_logo.
Met de gratis Aldiko Book Reader maak je van je Android een e-reader. Via de applicatie lees, beheer en koop je ebooks via je telefoon of tablet. Eenvoudig e-books lezen. Zoals we vaker zien bij boek apps is het beginscherm van Aldiko Book Reader een open boekenkast met jouw boeken. Boven in t scherm prijkt een balk die toegang geeft tot een boekenwinkel en jouw eigen bibliotheek. Hier vind je een overzicht van je collectie, gerangschikt op titel, auteur of tag genre.
Gratis boeken online apps en websites voor gratis ebooks Webwijzer.
Leden van Nederlandse bibliotheken kunnen hier ebooks lenen: de boeken kunnen worden gedownload voor ereader, tablet, mobiel of computer. Het aanbod omvat duizenden titels, en wordt regelmatig vergroot. Het gaat meestal om iets oudere titels; bestsellers ontbreken in de lijst. Na drie weken wordt een gedownload ebook onbruikbaar. Er is ook een bibliotheek app beschikbaar voor iOS en Android. Platform: Online, iPhone, iPad, Android, ereaders. Gratis: Voor leden van de bibliotheek. Tijdens de zomervakantie heeft de Nederlandse openbare bibliotheek een speciale vakantieapp met ebooks. Deze bevat kinderboeken en jeugdboeken voor verschillende leeftijden en boeken voor volwassenen, waaronder spannende boeken, romans en taalgidsen. Platform: iPhone, iPad, Android. Gratis: Gratis voor iedereen. Aldiko iOS Aldiko Android. Zeer mooie boeken app, die ebooks goed leesbaar maakt op telefoons en tablets. Je kunt zelf ebooks toevoegen aan deze reader in ePub, PDF en Adobe eBooks formaat. Lettertype, lettergrootte en de kleuren van het leesscherm zijn helemaal af te regelen. Met de Premium versie kun je ook highlights en notities aan je boeken toevoegen. Via de app kunnen boeken worden aangeschaft, en je kunt gratis Engelstalige boeken lezen ook klassieke romans die geschikt zijn voor de leeslijst Engels.
E-books.
Online lezen op uw pc of Laptop. Meer dan 10.000 gratis e-books. Als lid van de Bibliotheek kun je e-books lezen en lenen via het e-bookplatform. De boeken zijn te lezen op een smartphone, tablet, pc, laptop of e-reader. Naar het aanbod.
Audiolezen Passend Lezen.
De hoorcolleges zijn voorgedragen door sprekers als Maarten van Rossem en Fik Meijer. Overal lezen met de app van Passend Lezen! In bed, in de trein, op de bank Je kunt de gesproken boeken, kranten en tijdschriften ook streamen via de Daisylezer-app op je smartphone of tablet.
Donderdagskinderen.
Voor de beste werking kun je een van onderstaande browsers gebruiken. Voor het gebruik van html5 in de Internet Explorer kun je Chromeframe installeren. We horen graag feedback over de weblezen reader. Sluit deze melding. Dit is een inkijkexemplaar. Klik hier om de volledige versie te kopen op ebook.nl.
Apps.
De Bibliotheek biedt een groot aantal recente e-books aan om tijdelijk op uw tablet, iPad of smartphone te zetten en te lezen. Meld u EERST via uw webbrowser aan, en zet e-books op een eigen boekenplank. DAARNA kunt u met deze leesapp inloggen, uw boekenplank bekijken en lezen. u kunt u dus NIET via de app als nieuwe e-bookklant aanmelden! Download de apps voor Android of Apple hier.: App voor Android in de Play Store. App voor iOS in de iTunes Store. 104 apps voor kinderen van 2-8 jaar. Welke apps en websites zijn geschikt voor jonge leerlingen? Waar worden ze nou echt wijzer van? Deze gids 104" leerzame apps en sites" van Mijn Kind Online en Kennisnet zet de beste leerzame apps en sites voor leerlingen van 2 tot 8 jaar op een rij. Download de gids als pdf. App Lees dit boek. Met de iPad-app Lees dit boek kunt u gratis fragmenten uit boeken van 21 uitgevers lezen op uw iPhone of iPad.
Google Play Books Aplicaciones en Google Play.
Disfruta de fantásticos juegos y consigue logros y puntuaciones altas. Amazon Mobile LLC. Libros para Kindle en su teléfono que incluyen miles de libros gratis. Kobo Books eBooks y Audiolibros. Encuentra todos tus ebooks y audiolibros en una única aplicación.
Online boeken lezen, in je browser MustReads.nl.
Online ePubs openen met Readium. Als je gebruiker bent van de browser Chrome kun je een handige extensie installeren die het mogelijk maakt om gratis ePub-bestanden in de browser te openen. Daarmee kun je bijvoorbeeld ook heel makkelijk de ebooks die je bij Bol.com, Bruna of eBook.nl koopt direct in de browser lezen en heb je dus geen apart programma nodig om ePubs te openen op je computer. De Readium-extensie vind je via deze link. Fragmenten lezen via weblezen. Met Weblezen.nl kun je direct in de browser inkijkexemplaren van boeken lezen. Je vindt hier dus niet de volledige boeken, maar kunt wel al makkelijk en snel bladeren door boeken die je misschien interessant vindt. Als je er een van je gading hebt gevonden kun je deze met een klik kopen via eBook.nl en vervolgens naar je laptop, ereader, tablet of smartphone downloaden.

Contacteer ons