Meer resultaten voor boeken lezen op tablet gratis

 
 
boeken lezen op tablet gratis
Aldiko: lezen op tablet of smartphone Boeken-ID.
De consumentengids digitaal lezen. VakantieBieb: gratis lezen in de vakanties. Boeken kopen bij Amazon. Dit bericht werd geplaatst in Blog door Paulien. Markeer de permalink als favoriet. 4 Replies to Aldiko: lezen op tablet of smartphone. Margriet zei op 16 juni 2018 op 1342.:
De Kobo-leesapp downloaden voor je smartphone of tablet kobo.com/help.
Het is snel en eenvoudig om de Kobo-leesapp te downloaden. Als deze eenmaal op je smartphone of tablet staat, kun je in de Kobo Shop snuffelen en je boeken, bibliotheekboeken of andere documenten lezen. Ga naar kobobooks.com/apps. Kies jouw apparaat.
Een eBook lezen op een iPad of ereader. Wat is beter? Lees.nl boeken.
Waar een ebookreader met epaper juist prettiger leesbaar is in de zon, ben je met een tablet afhankelijk van schaduw. Wat is nu het ideale apparaat om boeken op te lezen? Dat bestaat nog niet. Idealiter zou ik graag een tablet zien die aan de ene kant een epaperscherm heeft en aan de andere kant een mooi kleurenscherm. Voor tekstboeken of lezen aan het strand gaat mijn voorkeur overduidelijk naar een ereader, maar binnen gebruik ik meestal de iPad. Hoe doe jij dat? Share this article.: Wat is de standaard voor ebooks? PDF, ePub, iBook of Mobi? Vijf smartphone tips. Mijn camera is een smartphone. Windows of Mac? Gratis verzendkosten voor Nederland, waarom niet voor Belgiƫ?
Wat te doen met je tablet? Nieuws, boeken en tijdschriften lezen. Softonic. Softonic.
Download Moon Reader op je Android-tablet. De gratis versie biedt geen ondersteuning voor PDF, dus als je boeken of artikelen in deze indeling wilt lezen raden we je aan te kiezen voor de betaalde versie: Moon Reader Pro. Om te lezen, moet je eerst het ebook toe te voegen aan je bibliotheek. Dit doe je door boeken te downloaden via de app, of door ze rechtstreeks toe te voegen aan je tablet via de pc.
Ebook Reader: gratis MOBI en EPUB reader voor Windows Icecream Apps.
Met deze tool kunt u boeken lezen in EPUB, MOBI, FB2, PDF en andere populaire formaten. Beheer uw digitale bibliotheek op uw PC of op Windows gebaseerde laptop. Dit programma beschikt ook over de mogelijkheid om te bladeren, bookmarks te gebruiken, in uw bibliotheek te zoeken, de voortgang van het lezen te volgen en nog veel meer. Gratis Download PRO versie.
Laat kinderen vaker lezen op een tablet Mediawijzer.net.
Ik geef veel lezingen aan bibliothecarissen en leerkrachten, zodat zij ouders kunnen stimuleren deze middelen in te zetten. Laat kinderen met een leer of taalachterstand deze zomer vaker lezen en leren op een tablet. Dan zijn ze na de zomervakantie een niveau gestegen in plaats van gezakt. Wat is het aanbod? De bibliotheek heeft de app Vakantiebieb ontwikkeld. Hierin staan e-boeken die in vakantieperiodes gratis te lezen zijn, ook voor niet-leden. Er zit ook een mooie selectie kinderboeken in.
E-books.
Van thrillers tot romans, van informatieve boeken tot kinderboeken. Elke maand vernieuwen we het aanbod met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven. Lezen op 3 manieren. Je bepaalt zelf hoe je de e-books leest. Met een app op je tablet of smartphone.
Booqees kinderboeken.
Het allerleukste leesplatform voor kinderen. Met Booqees boe-kies kun je lekker lezen op de tablet. Er staan al meer dan 1.700 digitale boeken op je te wachten, dus keuze genoeg! Spannende boeken, grappige boeken, sprookjes, ridderverhalen. Wat ga jij vandaag lezen?
Hoe kan ik een ePub downloaden? Vraag en antwoord Inspectie van het onderwijs.
Afhankelijk van de app kunt u de ebooks synchroniseren door de tablet aan te sluiten op een computer. Het is ook mogelijk om een ePub te importeren in uw Google Play account. Lezen op uw e-reader? In de handleiding van uw e-reader of op de website ereaders.nl leest u hier meer over. Wilt u de ePub op uw computer lezen? Dan heeft u daar een speciaal programma voor nodig dat overweg kan met ePub bestanden. U kunt het ePub-bestand openen met het programma Adobe Digital Editions gratis te downloaden.
Kobo Plus: e-book abonnement van Kobo bol.com Cynthia.
Als je dit abonnement afsluit, kan je de boeken lezen op je Kobo e-reader of op je smartphone of tablet met de bol.com Kobo app. Je kan offline lezen, maar wel maximaal vijftien boeken achter/door elkaar. Na een maand moet je dan wel even online gaan. Fijn is dat je het de eerste maand gratis mag proberen en dat je het daarna elke maand kan opzeggen.
Jeugdbieb.
Met Yoleo kun je e-boeken op je pc, laptop of tablet lezen. De tekst wordt voorgelezen en je kunt zelf meelezen, de meeleescursor helpt je een handje. De boeken die je wilt lezen moet je kopen. Van alle boeken kan je gratis het eerste hoofdstuk of een deel van het boek lezen.
Gratis boeken online apps en websites voor gratis ebooks Webwijzer.
Leden van Nederlandse bibliotheken kunnen hier ebooks lenen: de boeken kunnen worden gedownload voor ereader, tablet, mobiel of computer. Het aanbod omvat duizenden titels, en wordt regelmatig vergroot. Het gaat meestal om iets oudere titels; bestsellers ontbreken in de lijst. Na drie weken wordt een gedownload ebook onbruikbaar. Er is ook een bibliotheek app beschikbaar voor iOS en Android. Platform: Online, iPhone, iPad, Android, ereaders. Gratis: Voor leden van de bibliotheek. Tijdens de zomervakantie heeft de Nederlandse openbare bibliotheek een speciale vakantieapp met ebooks. Deze bevat kinderboeken en jeugdboeken voor verschillende leeftijden en boeken voor volwassenen, waaronder spannende boeken, romans en taalgidsen. Platform: iPhone, iPad, Android. Gratis: Gratis voor iedereen. Aldiko iOS Aldiko Android. Zeer mooie boeken app, die ebooks goed leesbaar maakt op telefoons en tablets. Je kunt zelf ebooks toevoegen aan deze reader in ePub, PDF en Adobe eBooks formaat. Lettertype, lettergrootte en de kleuren van het leesscherm zijn helemaal af te regelen. Met de Premium versie kun je ook highlights en notities aan je boeken toevoegen. Via de app kunnen boeken worden aangeschaft, en je kunt gratis Engelstalige boeken lezen ook klassieke romans die geschikt zijn voor de leeslijst Engels.

Contacteer ons